Slootjes Kraanbedrijf

Hijskraan huren

Een hijskraan huren? Dat doet u bij Slootjes Kraanbedrijf, met bijna 20 jaar ervaring in de verhuur van diverse hijskranen. Onze kranenvloot bestaat uit telescoopkranen van 50 tot en met 150 ton, snel opbouwende torenkranen van 44 meter tot en met 60 meter, Manitex truck-telescoopkranen met afstandsbediening en Autolaadkranen tot en met 100 ton/meter.
Bekijk de hefvermogens

Mobiele telescoopkranen van 50 tot 150 ton, al dan niet uitgerust met (zelfrijdende) ballastaanhangers voor transport van het benodigde contra-gewicht.
Mobiele torenkranen van 44 tot en met 60 meter reikwijdte. Uitermate geschikt om grotere hijshoogtes en hijsafstanden door middel van één en dezelfde kraan te combineren.
Manitex truck-telescoopkranen combineren transport- en kraanbehoeften in één voertuig. De transport mogelijkheden, beperkte stempelruimte, ontbreken van uitzwaaiend contragewicht en een machinist die altijd zicht op het werk heeft middels de radiografische afstandsbediening zijn dé voordelen van dit type kraan.
Autolaadkraan verhuur De autolaadkranen die wij verhuren zijn: 28 ton/meter autolaadkraan eventueel uit te rusten met lier 100 ton/meter autolaadkraan eventueel uit te rusten met fly-jib, lier en/of optioneel een roterende vaste hoogwerkerbak   Meer informatie over het huren...
Sinds enige tijd is het bij Slootjes Kraanbedrijf ook mogelijk om mini-telescoopkranen te huren. Wij hebben 4 mini-telescoopkranen op rupsen beschikbaar voor uiteenlopende doeleinden. Een IHI Pick-Ace CCH30T, een Maeda LC383M-5, een Maeda LC785B (excl. jib!) en een Maeda...

Gegarandeerd veilige hijskranen

Wanneer u bij ons een hijskraan huurt, dan bent u verzekerd van veilige kranen. Ze worden jaarlijks gekeurd volgens de wettelijk voorgeschreven richtlijnen. Onze kraanmachinisten zijn in het bezit van de benodigde deskundigheidsbewijzen en VCA-certificaten. Voor het bedieningsgemak van de machinisten worden alle nieuwe hijskranen standaard uitgerust met een navigatie- en camerasysteem, alsmede faciliteiten om diverse hulpmaterialen mee te nemen.

Gebruik maken van onze hijskraan verhuur?

Wilt u bij ons een hijskraan huren? Onze hijskranen vertrekken vanuit Lopik naar diverse bestemmingen in vooral Midden-Nederland. Ze kleuren fris oranje en blauw en zijn daardoor al jarenlang een bekende verschijning op de Nederlandse wegen en bouwlocaties. Voor meer informatie over het huren van een hijskraan kunt u contact opnemen met onze planning of vraag direct online hier uw offerte of reservering aan.

Bent u geinteresseerd? Neem dan direct contact op.