Slootjes Kraanbedrijf

Mini-telescoopkraan verhuur

Sinds enige tijd is het bij Slootjes Kraanbedrijf ook mogelijk om een mini-telescoopkraan te huren. Wij hebben 4 mini-telescoopkranen op rupsen beschikbaar voor uiteenlopende doeleinden. Een IHI Pick-Ace CCH30T, een Maeda LC383M-5, een Maeda LC785B (excl. jib!) en een Maeda MC285 CRM(E).

Waarvoor zijn deze mini-telescoopkranen geschikt?

De mini-telescoopkranen zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden waar geen ‘normale’ telescoopkraan kan komen of staan door bijvoorbeeld beperkte ruimte of gewichtsbeperkingen. Voor het plaatsen van glas, constructie, trappen of machines zijn deze mini-telescoopkranen uitermate geschikt. Voor meer informatie over onze mini-kranen verwijzen wij u graag door naar de specificatie mini-telescoopkranen waarin alle details te vinden zijn.

Meer informatie over het huren van een mini-telescoopkraan?

Voor meer informatie over de verhuur van een mini-telescoopkraan kunt u contact opnemen met onze planning. Direct een mini-kraan huren of een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor ons online aanvraagformulier. Onze mini-telescoopkranen leveren wij mét of zonder kraanmachinist uitgezonderd de Maeda MC285 CRM(E), deze is uitsluitend mét kraanmachinist te huur.

Bent u geinteresseerd? Neem dan direct contact op.