Slootjes Kraanbedrijf

Hoogwerker huren

Ook voor het huren van een hoogwerker bent u bij Slootjes Kraanbedrijf aan het juiste adres. Onze hoogwerkers zijn geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Van gevelreiniging en snoeiwerkzaamheden tot de reparatie van straatverlichting of het zetten van glas. Wij adviseren u graag over het juiste type hoogwerker voor uw situatie.

Vier verschillende soorten hoogwerkers te huur

Momenteel kunt u bij ons drie verschillende typen hoogwerkers huren, te weten: knik-telescoop hoogwerkers, telescoop hoogwerkers en schaar hoogwerkers al dan niet op banden of rupsen en elektrisch of diesel aangedreven. Al ons materieel voldoet vanzelfsprekend aan de laatste veiligheidsrichtlijnen.
Om schade aan het trottoir, fietspad of wegdek te voorkomen kunnen wij, indien noodzakelijk, tevens voorzien in de levering van kunststof rijplaten met een lengte van 3 of van 4 meter.

Meer informatie over het huren van een hoogwerker?

Voor meer informatie over de verhuur van een hoogwerker neemt u gerust contact met ons op. Direct een hoogwerker huren of een offerte aanvragen? Gebruik hiervoor ons online aanvraagformulier.

Bent u geinteresseerd? Neem dan direct contact op.