Slootjes Kraanbedrijf
Vacature: Operationeel Ondersteunend Medewerker (m/v) 32-40 uur

We hebben plaats voor een gemotiveerde alleskunner op kantoor. Naast het beheer en onderhouden van onze kwaliteitssystemen (VCA, RI&E etc.) ondersteun je het kantoorpersoneel met alle voorkomende operationele zaken.Je kan hierbij denken aan certificaatbeheer, ondersteuning van de planner, oplossen van eenvoudige ICT -issues en verwerken van diverse (digitale) documenten.

Lees verder
Vacature: Telekraan Machinist

We zijn op zoek naar een machinist die toe is aan een volgende stap in zijn carrière.Voor onze Tadano 130G-5 130 tonner hebben we plaats voor een gemotiveerde machinist met minimaal 2 jaar telekraan ervaring.

Lees verder
Stefan Slootjes in Dakar 2020

Stefan Slootjes neemt in 2020 met het Riwald Dakar Team deel aan de Dakar rally in Saoudi Arabië.Samen met Pascal de Baar en Jan van der Vaet bemant hij de Renault truck met startnummer 514.

Lees verder
Bomen verwijderen in hartje Utrecht

Wat een mooie opdracht van Hoveniersbedrijf Jasper de Jong deze week! Na een gedegen werkvoorbereiding en in totaal maar liefst 20(!) ontheffingen konden op 22 en 23 juli dan eindelijk de afgestorven beuke- en kastanjeboom verwijderd worden van het schoolplein OBS Pieterskerkhof aan de Kromme Nieuwegracht te Utrecht.Na de schoolvakanties kunnen alle kindertjes weer met veel […]

Lees verder
Slootjes in herfsteditie van OnderNamen

Een mooi artikel over Slootjes Kraanbedrijf in de herfsteditie van OnderNamen, een regionaal ondernemersplatform voor het MKB in Midden-Nederland.

Lees verder
Ook bij calamiteiten staat Slootjes Kraanbedrijf 24/7 paraat!

Vrijdagavond 21 september kwam er vanuit de regionale meldkamer van de brandweer een spoedmelding in Baarn binnen. Een 30 meter hoge boom was deels bezweken tijdens hevige wind en dreigde over het nabij gelegen fietspad en druk bereden provinciale weg te vallen. Inzet van een zware kraanwagen was met spoed vereist. Binnen 15 minuten na […]

Lees verder
Spierings SK1265-AT6 afgeleverd

Woensdag 22 augustus 2018 is de nieuwe 60 meter Spierings mobiele torenkraan afgeleverd. De Spierings SK1265-AT6 is de grootste en zwaarste kraan in het inmiddels 14 eenheden tellende kranenpark van Slootjes Kraanbedrijf. We wensen Gerrit heel veel hijsplezier toe met dit prachtige nieuwe paradepaardje in de kranenvloot.

Lees verder
Tadano ATF 100G-4 afgeleverd

Maandag 9 juli 2018 is de nieuwe, inmiddels tweede 100 tonner afgeleverd bij Slootjes Kraanbedrijf. De Tadano ATF 100G-4 zal later dit jaar gecompleteerd worden met een hydraulische aangedreven zelfrijdende 3-assige ballastaanhanger met lift-as. We wensen Maichel heel veel hijsplezier toe met zijn nieuwe kraan.

Lees verder
Lastig te bereiken maar toch geplaatst

De firma Metak BV uit De Meern had de opdracht gekregen om een stalen constructie te plaatsen op de Spuistraat te Den Haag. Op zich is dat niet een heel moeilijk verhaal ware het niet dat er van een kruip door sluip door, maar vooral op een normale manier lastig te bereiken, situatie sprake was. […]

Lees verder
Spierings SK597-AT4 in gebruik genomen

Nieuwe Spierings SK 597-AT 4 voor Slootjes Kraanbedrijf BV. Slootjes Kraanbedrijf BV heeft medio september 2016 een nieuwe Spierings hydraulische vouwkraan, type SK 597-AT 4 in gebruik genomen. Bij een maximale vlucht van 48 meter en een haakhoogte van 27,8 meter kan deze kraan op de punt altijd nog 1700 kg hijsen. Als de giek onder een hoek van […]

Lees verder
Bent u geinteresseerd? Neem dan direct contact op.