Slootjes Kraanbedrijf

Mini-telescoopkraan verhuur

Sinds enige tijd is het bij Slootjes Kraanbedrijf ook mogelijk om een mini-telescoopkraan te huren. Wij hebben twee mini-telescoopkranen beschikbaar vanuit ons bedrijf in Lopik. Het gaat om een IHI Pick-Ace CCH30T en een IHI Pick-Ace CCH50T. De eerste heeft een maximum hijslast van 3 ton, de tweede een maximum van 5 ton.

Waarvoor is deze telescoopkraan geschikt?

De Pick-Ace mini-telescoopkranen zijn uitermate geschikt voor werkzaamheden waar geen gewone telescoopkraan kan komen of staan doordat er beperkte ruimte beschikbaar is. Er kan met de mini-telescoopkranen bijvoorbeeld glas, trappen of machines geplaatst worden. Voor meer informatie over de twee kranen verwijzen wij u graag door naar de specificatie mini-telescoopkranen waarin alle details te vinden zijn.

Direct een mini-telescoopkraan huren

Het voordeel van het huren van een mini-telescoopkraan is dat u met deze kranen op locaties kan werken waar een te grote kraan overlast geeft of moeilijk bij kan. Onze mini-telescoopkraan verhuur leveren wij mét of zonder kraanmachinist. Voor meer informatie kan u gerust contact met ons opnemen. Of vraag hier online direct uw offerte of reservering aan waarmee u direct een kraan huurt.

Bent u geinteresseerd? Neem dan direct contact op.