Slootjes Kraanbedrijf

Hoogwerker huren

Ook voor het huren van een hoogwerker bent u bij Slootjes Kraanbedrijf aan het juiste adres. Sinds 2004 hebben wij met onze hoogwerker verhuur onze dienstverlening uitgebreid. Onze hoogwerkers zijn geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Van gevelreiniging en snoeiwerkzaamheden, tot de reparatie van straatverlichting en het zetten van glas.

Vier verschillende soorten hoogwerkers te huur

Momenteel kunt u bij ons vier verschillende soorten hoogwerkers huren. Van een elektrische en diesel schaarhoogwerker tot knik-telescoophoogwerker en rups- telescoophoogwerker. Al ons materieel voldoet aan de laatste veiligheidsrichtlijnen en certificaten. Laat ons gerust bij twijfel even weten waarvoor u een hoogwerker nodig heeft. Wij denken graag met u mee.

Extra rijplaten bij uw hoogwerker huren

Om schade aan het trottoir, fietspad of de weg te voorkomen, dragen wij indien nodig bij aan de levering van kunststof of stalen rijplaten. Hierop kunt u met uw hoogwerker heen en weer rijden zonder de ondergrond te beschadigen. Voor meer informatie over onze hoogwerker verhuur neemt u contact met ons op. Of vraag direct online uw offerte of reservering aan.

Bent u geinteresseerd? Neem dan direct contact op.